Παρουσίαση

Η εταιρία ΒΑΡΔΟΥΛΗΣ ΑΕ ξεκίνησε την πορεία της στα μέσα της δεκαετίας του ’80 δραστηριοποιούμενη αρχικά στο χώρο της μεταλλικής συσκευασίας για τα τυροκομεία (ή για την βιομηχανία τροφίμων) και στη συνέχεια στον τομέα των πρώτων υλών, των χημικών καθαρισμού και συστημάτων καθαρισμού, στην εύκαμπτη συσκευασία, στα βοηθητικά προϊόντα για την βιομηχανία τροφίμων και ποτών, στις δεξαμενές πρόψυξης γάλακτος και τέλος στην πλαστική συσκευασία για όλους τους βιομηχανικούς κλάδους.

Το όνομά της έχει ταυτιστεί επιτυχώς με την ποιότητα και τους υψηλούς στόχους εξέλιξης και ανάπτυξης. Με ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο υποστήριξης πωλήσεων και διακίνησης επεκτείνει συνεχώς τις δραστηριότητές της εισάγοντας και διανέμοντας νέα πρωτοποριακά προϊόντα με γνώμονα πάντα την ποιότητα και την καινοτομία.

Με έδρα της εταιρίας στο κέντρο της Ελλάδας, στα Τρίκαλα, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις πάνω στον βασικότερο κόμβο της Ε65 που συνδέει τους βασικούς οδικούς άξονες (Εγνατία οδό και ΠΑΘΕ). Η εταιρία συνδυάζει το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό με πρωτοποριακά ποιοτικά προϊόντα και με το οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων και διανομών συνεχίζοντας με συνέπεια και υπευθυνότητα την εξέλιξή της.

Φιλοσοφία

Πορεία με εγγύηση στην ποιότητα, στην υποστήριξη και στην συνέπεια.

Στην εταιρία ΒΑΡΔΟΥΛΗΣ ΑΕ στόχος και φιλοδοξία ήταν και είναι πάντοτε η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών.
Προτεραιότητά μας είναι η εγγυημένη εξυπηρέτηση των αναγκών των συνεργατών μας, διατηρώντας την αξιοπιστία σε κάθε πτυχή των επιχειρησιακών μας δραστηριοτήτων.

Η ΒΑΡΔΟΥΛΗΣ ΑΕ εγγυάται:

  • Προσφορά προϊόντων ικανών να καλύψουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και αναγκών της βιομηχανίας.
  • Σωστή και άμεση εξυπηρέτηση σε όλους τους συνεργάτες μας.

Ο στόλος των αυτοκινήτων μας, καλύπτει τις ανάγκες των πελατών μας για τη μεταφορά και διακίνηση των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

social 1social 2social 4linkedin

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

isoalone2   certifications

 

NEWSLETTER

Γραφτείτε στο newsletter μας

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

location alt 204ο χλμ. Π.Ο. Τρικάλων - Λάρισας,
ΤΘ. 198, 421 00 - Τρίκαλα

phone 20+30 24310 75144, 76515

fax+30 24310 31185

if email 48675vardco@otenet.gr