ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΓΚΡΙ

Η Jokey καλεί τη χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού.

Ο όμιλος Jokey, ο οποίος δραστηριοποιείται σε διεθνές επίπεδο, καλεί τους παραγωγούς και τους καταναλωτές να προτιμούν τις συσκευασίες από ανακυκλωμένο υλικό. Ο στόχος της πρωτοβουλίας "γκρι" της Jokey  είναι να προωθήσει την ανακύκλωση πιο έντονα και τη μείωση της ρύπανσης του περιβάλλοντος και των απορριμμάτων συσκευασίας.

 

Προκειμένου να επιτευχθεί βιώσιμη διάθεση των πλαστικών απορριμμάτων, απαιτείται καλή διαχείριση αποβλήτων. Στο πεδίο εφαρμογής της πράξης συσκευασίας (VerpackG), που θα τεθεί σε ισχύ το 2019, οι νομοθέτες ζητούν το ποσοστό ανάκτησης υλικών να αυξηθεί στο 63% το 2022 στη Γερμανία.

Ήδη τώρα, η Jokey συνιστά παραγωγούς και κατασκευαστές να υποστηρίξουν την ανάπτυξη χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένες πλαστικές συσκευασίες. Η Jokey έχει ήδη παράγει συσκευασίες από τη λεγόμενη δευτερογενή πρώτη ύλη από τη δεκαετία του 1990 και θα μπορούσε να έχει κερδίσει μεγάλες επώνυμες εταιρείες για αυτό. Παρόλα αυτά, η γκρίζα συσκευασία έχει χάσει μια ευρεία αποδοχή στην αγορά μέχρι στιγμής, αν και το ανακυκλωμένο πλαστικό εκτελεί σχεδόν ακριβώς όπως και το παρθένο υλικό.

 

Γκρι χρώμα - πράσινο αποτέλεσμα

Το ανακυκλωμένο πλαστικό είναι εξίσου ανθεκτικό, σφιχτό και ανθεκτικό ως παρθένο υλικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου ως διαφημιστικό μέσο. "Το γκρι υλικό μπορεί να διακοσμηθεί άριστα με ετικέτες ή ψηφιακή εκτύπωση. Ολόκληρο το δοχείο καθώς και το καπάκι μπορούν να εκτυπωθούν πλήρως με φωτορεαλιστική ποιότητα », λέει ο Michael Schmitz, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας του Ομίλου Jokey. Μόνο το χείλος του δοχείου δεν μπορεί να διακοσμηθεί.

Pin It

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

social 1social 2social 4linkedin

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

isoalone2   certifications

 

NEWSLETTER

Γραφτείτε στο newsletter μας

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

location alt 204ο χλμ. Π.Ο. Τρικάλων - Λάρισας,
ΤΘ. 198, 421 00 - Τρίκαλα

phone 20+30 24310 75144, 76515

fax+30 24310 31185

if email 48675vardco@otenet.gr