Η JOKEY κερδίζει το πακέτο THE FUTURE AWARD 2018

Πριν λίγες μέρες, στο Παρίσι και συγκεκριμένα στην εμπορική έκθεση ALL4PACK , το προϊόν της Jokey Multi-Pack 185 έλαβε το πακέτο The Future Award στην κατηγορία Eco Design. Ο κάδος συσκευασίας κατασκευάζεται με ανακυκλωμένα υλικά.

 

Το πακέτο The Future Award για βιώσιμες πλαστικές συσκευασίες οργανώνεται από τη γαλλική ένωση πλαστικών συσκευασιών ELIPSO και το γερμανικό ομόλογό της IK. Συνολικά, στο φετινό διαγωνισμό συμμετείχαν 48 καινοτομίες συσκευασίας.

Το βραβευμένο Jokey-Multi-Pack 185 (JMP 185) αποτελείται από γκρίζες δευτερογενείς πρώτες ύλες, οι οποίες προέρχονται από πλαστικές συσκευασίες μετά την κατανάλωση. Είναι εξίσου ανθεκτικό και λειτουργικό με έναν συγκρίσιμο κάδο κατασκευασμένο από νέο πλαστικό. Η ανακυκλωμένη συσκευασία ικανοποιεί επίσης κάθε ζήτηση όσον αφορά την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης: ο γκρίζος περιέκτης μπορεί να διακοσμηθεί ελκυστικά με ένα PP-IML που έχει ένα ομοιόμορφο υλικό. Ακόμη και έξυπνες λειτουργίες όπως αρώματα, υδατογραφήματα και άλλα χαρακτηριστικά μπορούν να ενσωματωθούν.

Το καπάκι και η λαβή του Jokey-Multi-Pack είναι κατασκευασμένα από νέο πλαστικό και μπορούν να βαφτούν σε οποιοδήποτε χρώμα. Επιπλέον, η μέγιστη ευρωστία είναι εγγυημένη κατά τη μεταφορά, το άνοιγμα και το κλείσιμο. Το καπάκι και η λαβή μπορούν επίσης να κατασκευαστούν με ανακυκλωμένα υλικά. Φυσικά, η ανακυκλωμένη συσκευασία μπορεί επίσης να ανακυκλωθεί πλήρως μετά τη χρήση.

Pin It

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

social 1social 2social 4linkedin

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

isoalone2   certifications

 

NEWSLETTER

Γραφτείτε στο newsletter μας

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

location alt 204ο χλμ. Π.Ο. Τρικάλων - Λάρισας,
ΤΘ. 198, 421 00 - Τρίκαλα

phone 20+30 24310 75144, 76515

fax+30 24310 31185

if email 48675vardco@otenet.gr