Καλλιέργειες γιαουρτιού

Εκτύπωση

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Ελληνικού γιαουρτιού και των υπολοίπων;

Το ελληνικό γιαούρτι είναι πυκνότερο από  τα υπόλοιπα. Έχει γενικά υψηλότερη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη συγκριτικά με τα άλλα γιαούρτια και μπορεί να είναι πλήρες, με χαμηλά ή και καθόλου λιπαρά.

Γιατί το ελληνικό γιαούρτι είναι τόσο πολύ διαδεδομένο;

Διπλασιάζοντας την πρωτεΐνη, σε συνδυασμό με χαμηλότερη περιεκτικότητα σε λιπαρά, το ελληνικό γιαούρτι κατέστη ένα υγιεινό σνακ για όλες τις ώρες.

Το ελληνικό γιαούρτι ικανοποιεί τις ανάγκες των καταναλωτών για ένα χορταστικό, γρήγορο, υψηλό σε πρωτεΐνη υγιεινό και φυσικό σνακ. Ο βασικός παράγοντας πίσω από την επιτυχία του ελληνικού γιαουρτιού.

«Οι καταναλωτές τείνουν να προτιμούν Ελληνικού τύπου γιαούρτι υιοθετώντας πιο υγιεινές συνήθειες και επειδή έχει πιο γεμάτη γεύση. Είναι πλέον πεπεισμένοι ότι το γιαούρτι μπορεί να είναι μια υγιεινή και βολική επιλογή γεύματος». Πηγή: Έκθεση UBS, Μάρτιος 2011.

 

Πως μπορεί η DuPont Nutrition & Health να σας βοηθήσει;

Η DuPont Nutrition & Health βοηθά τους παραγωγούς να δημιουργήσουν προϊόντα συνυφασμένα με τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Διαθέτουμε τις δεξιότητες, την τεχνογνωσία και τα συστατικά για την παραγωγή του ελληνικού γιαουρτιού, ανεξαρτήτως της διαδικασίας παραγωγής.

Η εταιρία Βαρδούλης ΑΕ σας εξοπλίζει με τις κατάλληλες καλλιέργειες για την παραγωγή γιαουρτιού, παρέχοντάς σας ευρεία γκάμα επιλογών.

Tags: , , ,