Το χλωριούχο ασβέστιο διευκολύνει την πήξη του γάλακτος και καθιστά το τυρόπηγμά του πιο συνεκτικό. Διευκολύνει την κανονική αποβολή των υγρών του, ελαττώνει τη διασπορά των κόκκων του τυροπήγματος στο τυρόγαλο και περιορίζει τη φύρα των τυριών.

Αποτελέσματα 1 - 1 από 1

Χλωριούχο Ασβέστιο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

social 1social 2social 4linkedin

 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

isoalone2   certifications

 

NEWSLETTER

Γραφτείτε στο newsletter μας

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

location alt 204ο χλμ. Π.Ο. Τρικάλων - Λάρισας,
ΤΘ. 198, 421 00 - Τρίκαλα

phone 20+30 24310 75144, 76515

fax+30 24310 31185

if email 48675vardco@otenet.gr