Previous Next

Εκθεσιακά νέα της βασικής σειράς προϊόντων της Jokey

Εκθεσιακά Νέα της Jokey

Στην Interpack 2017, η Jokey παρουσίασε μια νέα γραμμή συσκευασίας σε νέο σχεδιασμό: το Jokey Multi Pack, ένα μοντέρνο συνδυασμό οβάλ σχήματος και ορθής γωνίας. Δύο πετυχημένες σειρές, η Seal Tainer και η JET+/JETO+ έχουν επεκταθεί με επιπρόσθετα μεγέθη.

Η σειρά Jokey Multi Pack (JMP) θα σας εκπλήξει με τον πετυχημένο συνδυασμό οβάλ σχήματος και ορθής γωνίας. Ο καινοτόμος σχεδιασμός με τις στρογγυλεμένες γωνίες κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Δεν είναι μόνο η μοντέρνα γραμμή, αλλά προσφέρει επίσης και μια μεγάλη επιφάνεια που εξασφαλίζει την οπτική προσέλκυση η οποία παρέχει μεγάλο χώρο για την προβολή του προϊόντος.  Συνδυασμένη με λογότυπο, η Jokey Multi Pack είναι η ιδανική συσκευασία για το λανσάρισμα ενός προϊόντος!

 

Πετυχημένη επέκταση της σειράς Jokey Seal Tainer

Η σειρά Jokey Seal Tainer ειδικεύεται στις ανάγκες των βιομηχανικών κουζινών. Το ευρύ χείλος του, επιτρέπει την τοποθέτηση της αποσπώμενης μεμβράνης καθώς και την εύκολη αφαίρεση του φιλμ με ένα χέρι, χωρίς περισσεύματα. Ο περιέκτης είναι ελαφρύς με λεπτά τοιχώματα κάτι το οποίο αυξάνει την ευκολία στη χρήση. Η σειρά Jokey Seal Tainer επεκτείνεται με τρία ακόμη μεγέθη.

 

Δυο δημοφιλείς κατασκευές για επαγγελματίες: JET+ and JETO+.

Το κυκλικό JET+ και το αντίστοιχο οβάλ JETO+ είναι στιβαροί και συμπαγείς περιέκτες κατάλληλοι για ανακινήσεις. Βαριά προϊόντα όπως χρώματα και βερνίκια μπορούν να συσκευαστούν τέλεια. Η σειρά αυτή της Jokey έχει υψηλή απόδοση καθώς μπορεί να αντέξει βαριά βιομηχανικά φορτία. Λόγω του καινοτόμου συστήματος καπακιού, παραμένει 100% σφιχτό ακόμα και κατά την ανακίνηση και το σχήμα του εξασφαλίζει ακόμα καλύτερο κράτημα στην παλέτα.

Τα νέα μεγέθη συνοψίζονται ως εξής:

  • JET+ 165       16.50 l Iso volume
  • JET+ 174       17.40 l Iso volume
  • JETO+ 125     12.56 l Iso volume
  • JETO+ 150     15.60 l Iso volume
  • JETO+ 180     18.14 l Iso volume
Pin It

NA NDIQNI

social 1social 2social 4linkedin

 

CERTIFIKIMET

isoalone2   certifications

 

NEWSLETTER

Regjsitrohuni në newsletter-in tonë

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

KONTAKTI

location alt 20Km. i 4-t Rruga periferike Trikala - Larisa
KP 198, 421 00 - Trikala

phone 20+30 24310 75144, 76515

fax+30 24310 31185

if email 48675vardco@otenet.gr