Previous Next

Ekspozita Ndërkombëtare SIAL PARIS, i mbajtur më 21 dhe 25 tetor 2018 në Exhibition Park PARIS NORD Villepinte në Paris, Francë, është një nga ushqim dhe pije ekspozita më të rëndësishme, duke sjellë së bashku prodhuesit dhe blerësit nga e gjithë bota.

Pjesëmarrja e madhe e vizitorëve të tregtisë dhe besimin e tyre në vlefshmërinë e raportit, shumëllojshmërinë dhe cilësinë e produkteve të paraqitura, ngjarjet e veçanta priti gjatë dhe apel ndërkombëtar të bëjë SIAL PARIS një qendër globale të biznesit.
 
Njerëzit e VARDOULIS SA, bazuar në filozofinë e ofrimit të produkteve dhe shërbimeve gjithmonë të standardeve të larta, vizituan ekspozitën, duke fituar përshtypje shumë pozitive.

Teknika të Jokey.

Pjesë teknike plastike me precizion të lartë.

Teknikat e Jokey koordinojnë gjithë dijen e grupit Jokey. Specializohen në prodhimin e produkteve plastike të veçanta me injeksion. 

Si një bashkëpunëtor me përvojë mund t’ju ofrojë konsulta për produktet, për klasifikimin e procedurave dhe për zgjidhje në procesin praktik. 

Si në rastin e kontejnerëve plastikë ose të produkteve të tjerë nga gama e saj, me teknikat e Jokey mund të përfitoni nga shumëllojshmëria e madhe e produkteve të saj. Kujdesen për klientët që nga faza e prodhimit të pjesëve të këmbimit dhe deri tek dekoracioni, montimi dhe magazinimi. 

 

Garanci për cilësinë e produkteve.

Jokey përpunojnë produkte standarde termoplastike dhe produkte teknike termoplastike duke përdorur teknologji bashkëkohore. U përgjigjet kërkesave gjithnjë në rritje sa i përket precizionit dhe vetive të materialeve dhe jep rezultatet më të mira të mundshme. Cilësia e shkëlqyer e Jokey përbën një nga arsyet se pse i besojnë konstruktorët kredibël të industrisë. 

Funksionet e Jokey Technics realizohen në fabrikën e Sohland të Gjermanisë. Jokey Plastic Sohland GmbH është certifikuar sipas: ISO 9001- 2008, ISO 2200 – 2005, BRC / loP, ISO 50001.Teknika të Jokey.

Jokey Technics - more info

Ambalazh i cili është unik si dhe produkti i juaj. 

Si mund të shtosh shitjet e produkteve të tua? Është mjaft e lehtë, me një plan të veçantë ambalazhimi! Ambalazh unik që u krijua posaçërisht për produktin tuaj për atraksion klientësh për t’i nxitur ata që të furnizohen me të. Jokey bën projektin dhe dekoracionin e ambalazhit tuaj plastik posaçërisht sipas idesë suaj dhe sipas planifikimit partnerial të logos suaj. Mund të bëjmë ambalazhin tuaj “ambasador” të markës suaj, duke transmetuar dhe ngjallur emocione dhe duke premtuar për cilësinë dhe vlerën e produktit. Ideimi i fuqishëm i ambalazhit i siguron markës suaj gjithë kujdesin që lypset kur të jetë vendosur në raft dhe fiton kështu vendin e parë në listën e blerësve potencialë. 

 

Bota e ideimit të ambalazhit.

Ideimi i veçantë i ambalazhit është një koordinim i suksesshëm elementësh të ndryshëm. Në Jokey, çdo optikë krijuese është e hapur për ju. Punojmë vijimisht mbi evoluimet e fundit të ambalazhit dhe të dekoracionit. Mund të prodhohet çdo lloj skeme me teknikën Inject, me çdo ngjyrë dhe motiv të imazhit. Në rast se e dëshironi, mund të krijojmë ambalazhin tuaj me material riciklues. 

Mund t’ju ofrojmë sot, risitë e së nesërmes.

NA NDIQNI

social 1social 2social 4linkedin

 

CERTIFIKIMET

isoalone2   certifications

 

NEWSLETTER

Regjsitrohuni në newsletter-in tonë

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

KONTAKTI

location alt 20Km. i 4-t Rruga periferike Trikala - Larisa
KP 198, 421 00 - Trikala

phone 20+30 24310 75144, 76515

fax+30 24310 31185

if email 48675vardco@otenet.gr