Jokey Technics

Teknika të Jokey.

Pjesë teknike plastike me precizion të lartë.

Teknikat e Jokey koordinojnë gjithë dijen e grupit Jokey. Specializohen në prodhimin e produkteve plastike të veçanta me injeksion. 

Si një bashkëpunëtor me përvojë mund t’ju ofrojë konsulta për produktet, për klasifikimin e procedurave dhe për zgjidhje në procesin praktik. 

Si në rastin e kontejnerëve plastikë ose të produkteve të tjerë nga gama e saj, me teknikat e Jokey mund të përfitoni nga shumëllojshmëria e madhe e produkteve të saj. Kujdesen për klientët që nga faza e prodhimit të pjesëve të këmbimit dhe deri tek dekoracioni, montimi dhe magazinimi. 

 

Garanci për cilësinë e produkteve.

Jokey përpunojnë produkte standarde termoplastike dhe produkte teknike termoplastike duke përdorur teknologji bashkëkohore. U përgjigjet kërkesave gjithnjë në rritje sa i përket precizionit dhe vetive të materialeve dhe jep rezultatet më të mira të mundshme. Cilësia e shkëlqyer e Jokey përbën një nga arsyet se pse i besojnë konstruktorët kredibël të industrisë. 

Funksionet e Jokey Technics realizohen në fabrikën e Sohland të Gjermanisë. Jokey Plastic Sohland GmbH është certifikuar sipas: ISO 9001- 2008, ISO 2200 – 2005, BRC / loP, ISO 50001.Teknika të Jokey.

Jokey Technics - more info

Pin It

NA NDIQNI

social 1social 2social 4linkedin

 

CERTIFIKIMET

isoalone2   certifications

 

NEWSLETTER

Regjsitrohuni në newsletter-in tonë

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

KONTAKTI

location alt 20Km. i 4-t Rruga periferike Trikala - Larisa
KP 198, 421 00 - Trikala

phone 20+30 24310 75144, 76515

fax+30 24310 31185

if email 48675vardco@otenet.gr