Ambalazhi prej llamarine është një fletë e hollë çeliku me qëllim të ruajë produktin nga faktorët e jashtëm. Aplikohet gjerësisht në botë në produktet e ambalazheve, si për shembull në krijimin e kontejnerëve për ushqime dhe pije, por dhe në degë të tjera. 

Produktet e llamarinës së Kavallës janë të përshtatshme për ushqime, plotësojnë të gjitha standardet dhe shoqërohen me të gjitha certifikatat e përdorimit të tyre. Me mundësi printimi offset në të gjitha përmasat e ambalazhimit .

NA NDIQNI

social 1social 2social 4linkedin

 

CERTIFIKIMET

isoalone2   certifications

 

NEWSLETTER

Regjsitrohuni në newsletter-in tonë

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

KONTAKTI

location alt 20Km. i 4-t Rruga periferike Trikala - Larisa
KP 198, 421 00 - Trikala

phone 20+30 24310 75144, 76515

fax+30 24310 31185

if email 48675vardco@otenet.gr