Klorur i kalciumit lehtëson mpiksjen e qumështit dhe bën masën e djathit (të njomë) më të mbledhur. Lehtëson kullimin e natyrshëm të lëngjeve, pakëson shpërndarjen e kokrrizave në djathin e njomë dhe kufizon firon e djathit. 

Rezultat1 - 1 di 1

Klorur kalciumi

NA NDIQNI

social 1social 2social 4linkedin

 

CERTIFIKIMET

isoalone2   certifications

 

NEWSLETTER

Regjsitrohuni në newsletter-in tonë

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

KONTAKTI

location alt 20Km. i 4-t Rruga periferike Trikala - Larisa
KP 198, 421 00 - Trikala

phone 20+30 24310 75144, 76515

fax+30 24310 31185

if email 48675vardco@otenet.gr