Kulturat e djathit dhe të kosit janë mikroorganizma të zgjedhura në mënyrë të veçantë dhe të zhvilluara për funksionimet e tyre në industrinë e produkteve të qumështit. 

Këto mikroorganizma u takojnë kategorive të ndryshme.

Danisco ofron një koleksion shumë të pasur kulturash në rang botëror.

NA NDIQNI

social 1social 2social 4linkedin

 

CERTIFIKIMET

isoalone2   certifications

 

NEWSLETTER

Regjsitrohuni në newsletter-in tonë

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

KONTAKTI

location alt 20Km. i 4-t Rruga periferike Trikala - Larisa
KP 198, 421 00 - Trikala

phone 20+30 24310 75144, 76515

fax+30 24310 31185

if email 48675vardco@otenet.gr